AARHUS: Konceptmiddag på Restaurant NO16

Inviteret | Min veninde, Isabella (bellasmadunivers.dk), og jeg har været på besøg hos Restaurant NO16, og det var en fantastisk oplevelse. No16 en konceptrestaurant på Europaplads i Aarhus C. Konceptet går ud på, at alle gæster starter og slutter middagen samtidig, og at alle gæster i løbet af aftenen får serveret aperitif, snacks, brød og en 4-retters menu. Dertil er der drikkevarer ad libitum. No16 har et stort udvalg af både vine, specialøl og ikke-alkoholiske drikke (samt kaffe og the).

Vi ankom til restauranten ved 18.30-tiden, og vi blev budt velkommen med en lækker aperitif. Vi kom ind i de smukkeste lokaler. Indretningen hos NO16 er overdådig og stemningen var faktisk bare virkelig behagelig. Tjenerne var utroligt søde.

Dagens menu stod på en forret med asparges, stenbiderrogn og blanquette, en mellemret med gris, ramsløg og fennikel, en virkelig lækker hovedret med okse, morkel og spirende grønt og til sidst en frisk og smuk dessert med rabarber, kærnemælk og makron. Virkelig spændende og lækre retter. Tjenerne anbefalede vin til retterne, og vi nåede at prøve en del forskellige vine til de forskellige retter – og åh, der var mange lækre vine. Middagen sluttede kl. 21:30 (i weekenden slutter middagen en time senere) og vi var mætte og i særdeles godt humør (måske pga. vin ad libitum haha)

Jeg er helt vild med deres koncept. Maden var fantastisk. Vinene var lækre. Stemningen var god. Tjenerne var søde. Aftenen var en succes. Se billeder fra vores aften herunder!

Læs mere om NO16 og se den aktuelle menu på deres hjemmeside; no16.nu

Eller tjek deres www.instagram.com/restaurantno16 og Facebook-side www.facebook.com/no16aarhus

Jeg glæder mig desuden til at deltage i deres “Rooftop Sessions” på deres lækre tagterrasse. Yes, tagterrasse. Du læste rigtigt. No16 har en 200 kvadratmeter stor tagterrasse. Formidabel udsigt,  god mad, lækre drinks, musik osv. Ja tak! Klik her og læs mere om “Rooftop Sessions”

DSC03015 DSC03049 DSC03064

Leave a Reply